Gratis proefrijles: De weg naar je rijbewijs!

De gratis proefles bij Rijschool Orange is dé weg naar je rijbewijs! De gratis proefles is bedoelt om kennis te maken, advies te geven over het lespakket en om een plan te maken hoe jij op een ontspannen en prettige manier je rijbewijs kunt halen. 

Advies over je lespakket

Aan het einde van de proefles geef ik je advies over een geschikt pakket. Vanzelfsprekend staat het je vrij welk pakket je kiest. Na verbruik van de lesuren uit je pakket kun je eventueel losse lessen nemen die nog nodig zijn tot het examen. De lespakketten kunnen in 3 maandelijkse termijnen worden voldaan. De losse lessen worden aan het einde van de maand gefactureerd. Geslaagd en nog lesuren over uit het lespakket? Dan wordt dit teruggestort op je bankrekening. Je betaald dus nooit teveel! 😉

Klaar om een gratis proefles in te plannen?

Door het formulier in te vullen nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Is de proefrijles gratis?

Je proefles is gratis als je bij ons een lespakket afneemt. Kies je na de proefles om toch bij een andere rijschool verder te gaan, dan betaal je alsnog € 78,75 (90 minuten).

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Proefles is gratis na afname lespakket
 • Keuze proefles auto of motor
 • Advies over het aantal lesuren en over welk lespakket bij jouw past

We overleggen altijd even van te voren! 😉

  Of neem direct even contact op:
  06 127 65 745

  Je betaald bij ons nooit teveel! 

  Geslaagd en nog lesuren over uit het lespakket? Dan wordt dit teruggestort op je bankrekening. Je betaald dus nooit teveel!