Laten we even kennismaken..

Rijschool Orange geeft autorijlessen en motorrijlessen in Harderwijk en omgeving. Zo kun je rijlessen volgen in Harderwijk, maar ook in Ermelo, Hierden en omgeving. Zeker weten of ik ook in jouw buurt les geef? Neem dan even contact met ons op.

Sinds 2005 rij-instructeur

In 2005 ben ik gestart als rij-instructeur. Na ruim 9 jaar ervaring op te hebben gedaan bij diverse rijscholen, ben ik mijn eigen rijschool genaamd ‘Rijschool Orange’ gestart in juni 2012. Ik vind het belangrijk om mijn kandidaten te voorzien van de nieuwste technieken in voertuigen en lesmethodes (denk aan; Navigatie, Park Distance Controle, Cruise controle, ABS (ook op de lesmotoren).

Nieuwe generatie weggebruikers

Het is van belang om mee te gaan met de vernieuwingen en digitalisering van deze tijd. En dat alles tegen aantrekkelijke lesprijzen. De rijopleiding is dan ook niet meer zoals ‘vroeger’. Er wordt immers steeds meer verwacht van de kennis en de prestaties van deze nieuwe generatie weggebruikers.

Veel mogelijkheden bij de rijopleiding

Bij Rijschool Orange wordt veel aandacht besteed aan de nut en noodzaak van al die vernieuwingen. Ben je geïnteresseerd? De mogelijkheden bij je rijopleiding zijn teveel om op deze pagina te omschrijven. Neem vrijblijvend eens contact op om jouw mogelijkheden te bespreken!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Proefles is gratis na afname lespakket
 • Keuze proefles auto of motor
 • Advies over het aantal lesuren en over welk lespakket bij jouw past

We overleggen altijd even van te voren! 😉

  Of neem direct even contact op:
  06 127 65 745

  Je betaald bij ons nooit teveel! 

  Geslaagd en nog lesuren over uit het lespakket? Dan wordt dit teruggestort op je bankrekening. Je betaald dus nooit teveel!