Welkom bij Rijschool Orange, dé rijschool in Harderwijk waar jij je rijbewijs op een vlotte, efficiënte en leuke manier kunt behalen. Mijn naam is Jeremy Robbemond, en als eigenaar en instructeur van Rijschool Orange sta ik persoonlijk garant voor een hoogwaardige rijopleiding die is afgestemd op jouw behoeften en vaardigheden. Bij Rijschool Orange geloof ik in de kracht van individuele aandacht, daarom bied ik 1-op-1 lessen aan om ervoor te zorgen dat jij de beste begeleiding en ondersteuning krijgt tijdens het behalen van jouw rijbewijs.

Of je nu geïnteresseerd bent in motorrijlessen of autorijlessen, bij Rijschool Orange ben je aan het juiste adres. Als ervaren en vriendelijke instructeur zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt achter het stuur. Mijn lesmethoden zijn gericht op het ontwikkelen van de juiste vaardigheden en het vergroten van je zelfvertrouwen op de weg. Ik begeleid je stap voor stap en zorg ervoor dat je klaar bent om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Ik hanteer nog ‘ouderwets’ een vorderings- instructiekaart per kandidaat.

Wat mij onderscheidt van andere rijscholen is persoonlijke aandacht (coaching) en begeleiding en de daaruit voortkomende hoge slagingspercentage. Bij Rijschool Orange streef ik naar goede resultaten en daarom werk ik nauw samen met de leerlingen om ervoor te zorgen dat ze goed voorbereid zijn op het praktijkexamen. Mijn gedegen aanpak en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat de leerlingen slagen door ‘kunde & kennis’ veilig en zelfstandig te rijden. Jouw succes is ook mijn succes!

Naast mijn hoge slagingspercentage is Rijschool Orange ook de sportiefste rijschool in Harderwijk. Als sporter ben ik meervoudig Nederlands kampioen in de atletiek (hoogspringen en sprint) en zelfs gekozen tot sportman van het jaar 2018 Harderwijk/Hierden. Doorzettingsvermogen en discipline zijn kernwaarden die ik bij Rijschool Orange hoog in het vaandel heb staan. Deze mentaliteit wordt ook weerspiegeld in mijn rijlessen, waarbij  je niet alleen leert auto- of motorrijden, maar ook het belang van verantwoordelijkheid, anticiperen op gevaar en de ‘slimme’ keuze te maken op de weg.

Dus, als je op zoek bent naar een rijschool die garant staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, dan is Rijschool Orange de perfecte keuze voor jou. Ik bied motorrijlessen en autorijlessen aan die zijn afgestemd op jouw leertempo en kennis niveau. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, ik begeleid je graag naar vrijheid op 2 of 4 wielen.

Neem vandaag nog contact op met Rijschool Orange en begin jouw avontuur voor het behalen van je rijbewijs. Samen zorgen we ervoor dat jij veilig, zelfverzekerd en met plezier kunt genieten van het autorijden of motorrijden. Rijschool Orange 🍊 – waar kwaliteit, succes en sportiviteit samenkomen!

Wat verwacht ik van jou als kandidaat?

Een intrinsiek gemotiveerde leerling die zelfstandig zijn wekelijkse les reserveert in PlanGo. (Rijschool app) 

De theorie serieus neemt en zelfstandig het theorie-examen reserveert, en voor het geplande examen datum haalt!

(Ik beantwoord al je eventuele vragen over de theorie via whatsapp. Zodoende gaat er minder tijd verloren in de praktijk lessen. Durf te vragen!)

Eerlijkheid en openheid werkt het best in de lessen, wees dus vooral eerlijk naar jezelf. Van fouten/vergissingen leer je immers het beste. Geef dus ook aan als er iets ‘is’ of ‘speelt’.

Voor de jeugdige kandidaten:

Zorg dat je op tijd klaar bent voor je rijles (toilet, handen wassen, schoenen, jas mee, ID mee).  Schone kleding en fris is wel zo prettig. Dat maakt mijn werk een stuk aangenamer. 

Niet onder invloed zijn alcohol of middelen (drugs, softdrugs, lachgas, pillen enz)

Let op, bepaalde (soft)drugs blijft dagen/weken zichtbaar in het bloed en kunnen om die reden ook dagen na gebruik nog steeds invloed hebben op je rijgedrag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Proefles is gratis na afname lespakket
 • Keuze proefles auto of motor
 • Advies over het aantal lesuren en over welk lespakket bij jouw past

We overleggen altijd even van te voren! 😉

  Of neem direct even contact op:
  06 127 65 745

  Je betaald bij ons nooit teveel! 

  Geslaagd en nog lesuren over uit het lespakket? Dan wordt dit teruggestort op je bankrekening. Je betaald dus nooit teveel!